Онищук Василина Юріївна

Назва проекту: Голодомор 1932 -1933 років на Савутчині Хмельницької області

Навчальний заклад: Великоправутинська гімназія Берездівської сільської ради Славутського району Хмельницької області

Нас. пункт: с.Великий Правутин, Славутський район, Хмельницька область

Автори: Онищук Василина Юріївна

Клас: 8

Керівники/координатори: Волосик Оксана Миколаївна

Завантажити: тези, презентація

11 комментариев на «Онищук Василина Юріївна»

  1. Мельник Ольга Анатоліївна:

    Ми з цікавістю прочитали вашу роботу, ознайомтеся із нашою також та оцініть.

    будемо дуже вдячні)

    http://man-junior.org.ua/?p=23614

    зауваження до оформлення, тези переважають встановлений обсяг сторінок, фото нечіткі та розмиті, хоча тема цікава, актуальна та потрібна)

  2. Кнорр Юлія Володимирівна:

    Погоджуюсь з колегою стосовно зауважень

  3. Гвоздкова Ірина Сергіївна:

    Тема роботи актуальна, але не розроблено короткий екскурсійний маршрут. Не дотримано вимоги до оформлення тез і презентації.

  4. Волосик Оксана Миколаївна:

    Шановні колеги, дуже вдячна вам за коментарі. Приємно, що ви зацікавилися нашим проєктом. Ми обов’язково ознайомимося з вашими проєктами.
    Але дозвольте з вами не погодитися щодо зауважень оформлення нашої роботи — презентації та тез. По-перше: ми виконували свій проєкт згідно загальних методичних рекомендацій, чітко
    по-порядку, за пунктами, вказаними в листі від 13.04.2021 року. Добре ознайомтеся з загальними методичними рекомендаціями, вказаними на головній сторінці. По-друге: не всі фото нечіткі та розмиті. Якщо це фото з архівних документів 1932 року і цьому документу 89 років, то в такому випадку, цифри говорять самі за себе і за якість даних фото також.

  5. Кеда Сергій Іванович, Маяка Алла Василівна,:

    Тема конкурсу — «Короткий екскурсійний маршрут із елементами власного дослідження». Робота цікава і може бути використана в подальшому для написання науково-дослідницької роботи, але яким чином вона співвідноситься із заявленою темою цього конкусу?

  6. Стоянова Ірина Володимирівна:

    Дякую, робота виконана з порушенням правил написання, недостатнім є особистий внесок автора.

  7. Волосик Оксана Миколаївна:

    ХРИСТОС ВОСКРЕС!!! В ці святкові дні всім бажаємо миру, здоров’я, щастя, добробуту, благополуччя, здійснення мрій, надій та сподівань.
    Стосовно коментарів Кеди С.І. Я вибачаюсь, але уважніше перегляньте презентацію. В роботі вказано екскурсійний маршрут. Можливо потрібно було винести даний маршрут на окремий слайд, але ми намагалися подати більше цікавої інформації по зібраному матеріалу, ніж просто вказати населені пункти, де ми побували. на окремому слайді. В презентації вказані всі населені пункти, по яких було здійснено наш маршрут.
    Щодо коментарів Стоянової І.В. Якщо у нашій роботі немає особистого внеску, то, вибачте, я
    хочу почути від Вас конкретизацію стосовно Вашого коментаря. Просто, у нас складається таке враження, що роботу неуважно вивчають, а коментарі пишуть, для того. щоб щось напи- сати. Вивчіть, будь-ласка, добре роботу, а вже потім коментуйте.
    Взагалі, ми дякуємо за коментарі. З великим задоволенням ознайомлюсь з вашими дослідженнями.
    Гарних та веселих всім свят!!!

  8. Овсянникова Олена Вікторівна:

    Дякую за цікаву роботу, ви молодці,побачили ваші пам’ятні дошки, за якими багато суму та долі сотень людей. Але обіцяний екскурсійний маршрут відсутній з обраної вами теми. Мета дослідження більше схожа на завдання. Висновки — це загальна інформація , яка стосується голодомору взагалом, немає конкретних ваших особистих висновків щодо вашого індивідуального проєкту. Слайди 12 та 13 — відсутні пояснення, наприклад, які це населені пункти, скільки людей загинуло. Тези перевищують дозволений розмір.

  9. Пилип’юк Мар’яна Михайлівна:

    Христос Воскрес!
    Дякую, що представляєте дану тему і збираєте спогади старожителів!
    Найближчими до теми конкурсу є слайди 7,8,10,11,12,13.
    Оскільки, тема екскурсійний маршрут, можливо варто було зробити карту маршруту, вказати вулиці на яких проживають оповідачі, можливо додати фото будинків, потім цвинтар і т.д.
    Важливо, що є власні висновки.
    Також, є недоліки в оформленні наукового і технічного апарату.
    Бажаю вам достойно захистити роботу і отримати гарний результат!

  10. Волосик Оксана Миколаївна:

    Воістину Воскрес! Дякуємо що ви зацікавилися нашим проєктом.
    1)У нашій презентації кожний слайд відповідає темі конкурсу.2)На рахунок карти маршруту: ми хотіли дати більше самої інформації щодо обраної нами теми, ніж просто вказати певний маршрут вулиць чи сіл на окремому слайді. 3) Для чого фотографувати цвинтар, коли є пам’ятні дошки??? 4)Конкретизуйте недоліки, а не узагальнюйте зауваження. Вивчайте уважніше роботу, коли вже надаєте коментарі. Удачі вам !!!
    Щодо коментарів Овсянникової О.В. Дякуємо вам за коментарі. Тези можливо перевищують дозволений розмір.Але уважно вивчіть тему, мету та висновки нашого проєкту і тоді вже зробіть свої правильні висновки.Щасти вам!

  11. admin:

    Шановий керівник!
    Ваші коментарі повинні співпадати з оцінкою, яку Ви виставляєте. Будь ласка, будьте коректні!

Добавить комментарий