Стоянова Марія Володимирівна

Назва проекту: Лише сильним дано право на безсмертя…

Навчальний заклад: Полігонівський заклад загальної середньої освіти I-III ступенів Шевченківської сільської ради Миколаївської області

Нас. пункт: с-ще Полігон, Вітовський район, Миколаївська область

Автори: Стоянова Марія Володимирівна

Клас: 10

Керівники/координатори: Стоянова Ірина Володимирівна

Завантажити: тези, презентація

7 комментариев на «Стоянова Марія Володимирівна»

  1. Гвоздкова Ірина Сергіївна:

    Дякую юній дослідниці за розкриття теми подвигу. У нашому місті був аеродром і на кладовищі два місця поховання загиблих екіпажів. Тому тема близька і хвилююча. Дякую за збереження пам»яті.

  2. Мельник Ольга Анатоліївна:

    так, збереження пам’яті має особливе значення, додайте екскурсійний маршрут по локаціях і буде добре

  3. Шапоріна Ольга Олександрівна, Мерзликін Павло Володимирович:

    Робота не має екскурсійнго маршруту.

  4. Стоянова Ірина Володимирівна:

    Шановні колеги, які мали зауваження щодо екскурсійного маршруту, на передостанньому слайді нашої презентації вміщено короткий екскурсійний маршрут, який складається із 4 локацій, що відповідає умовам конкурсу.

  5. Овсянникова Олена Вікторівна:

    Дякую за цікаву роботу, дійсно присутній екскурсійний маршрут, але 20 слайдом з рекомендованих 15, краще б було його розмістити на початку презентації, та виконати рекомендацію щодо кількості слайдів — в презентації їх 21.. Сподобалось, що згадується шкільний музей та відзначаються річниці з дня трагедії. Щодо власного внесу автора, здивувало, що дослідниця брала беспосередньо участь в упорядкуванні пам’яток і речей загиблих в 1961 році, через відсутність роз’яснень, піддається сумніву такий внесок автора.

  6. Пилип’юк Мар’яна Михайлівна:

    Христос Воскрес!
    Презентація гарна, змістовна, грунтовна.
    Рекомендую наступного разу ознайомитись з вимогами до наукового і технічного оформлення тез Бажаю вам успіху на захисті та натхнення в науковій діяльності!

  7. Волосик Оксана Миколаївна:

    Праця ваша заслуговує на увагу. Дякуємо. Але зовсім не дотримано вимог щодо оформлення презентації. І ще: вибачте, але так і хочеться запитати у вашої юної дослідниці, чи розуміє вона значення слів, які зазначені в тезах : «Методологічною основою роботи є …» і т. д. Адже проєкти розраховані на дітей — здобувачів освіти в школох, гімназіях, ліцеях. І я впевнена, що без сторонньої допомоги діти з цими «зарозумілими фразами» не розберуться. Це потрібно обов’язково враховувати керівникам.

Добавить комментарий