Тодорів Станіслав Романович

Назва проекту: Марс: дослідження триває…

Навчальний заклад: Комунальна обласна спеціалізована школа-інтернат II-III ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів «Багатопрофільний ліцей для обдарованих дітей»

Нас. пункт:  м.Чернівці, Чернівецька область

Автори: Тодорів Станіслав Романович

Клас: 8

Керівники/координатори: Кізіма Сергій Сергійович

Завантажити: тези, презентація

4 комментария на «Тодорів Станіслав Романович»

  1. Завидовський Богдан Іванович, Шпара Марко Анатолійович:

    Чудова тема. Презентація прекрасна, якісне оформлення, багато цікавих фактів. Бажаю вам успіхів!

  2. Скороход Світлана Вікторівна:

    Надзвичайно цікава та актуальна тема!!! Гарно інформаційно та наочно викладено матеріал. На майбутні представлення роботи хотілось би бачити посилання на літературу та відомості із внеску вітчизняних КБ у програмах освоєння Марсу. Просимо також переглянути та оцінити нашу роботу за посиланням http://man-junior.org.ua/?p=23144

  3. Рибенцева Альона Геннадіївна:

    Робота Ваша цікава, але трішечки порушені вимоги до оформлення таких робіт, потрібно, щоб в тезах була актуальність, предмет, об’єкт, завдання, особистий внесок, новизна. В презентації вже краще є мета, завдання, методи, але не має вище названого і висновки потрібні, щоб були відокремлені! Я так думаю, що це для Вас та вашої дитини перший досвід! Все приходе з часом. Для мене і для декого з моїх учнів втретє, вдруге, а для когось вперше!

  4. Кізіма Сергій Сергійович:

    Щиро дякую за конструктивні зауваження та рекомендації! Так, для нас — це перший досвід. Сподіваємось, що у наступному році впораємось краще))

Добавить комментарий