Гончарова Аліна Ігорівна

Назва проекту: Перлина Чорного моря – острів Зміїний. Віртуальна подорож

Навчальний заклад: Вилківський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 Вилківської міської ради Одеської області

Нас. пункт:  м.Вилкове, Ізмаїльський район, Одеська область

Автори: Гончарова Аліна Ігорівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Овсянникова Олена Вікторівна

Завантажити: тези, презентація

7 комментариев на «Гончарова Аліна Ігорівна»

  1. Ташкевич Людмила Леонідівна:

    Унікальна місцевість! Ори гінальний туристичний маршрут! Дякуємо за двомовність викладеного матеріалу. Є перспективи на майбутнє! Чудові краєвиди зачаровують! Вдалі світлини, наявність мапи, схем, вартість подорожі — все продумано! Молодці!

  2. Мельник Ольга Анатоліївна:

    цікава робота. розробіть свій маршрут на карті. додайте трохи історїї про об’єкти

  3. Нетесана Валентина Григорівна:

    Класний матеріал але недопрацьований.

  4. Стоянова Ірина Володимирівна:

    Дякую, матеріал цікавий, але замало власного внеску у дослідження.

  5. Овсянникова Олена Вікторівна:

    Шановні колеги, як керівник, дякую кожному за коментарі, але, будь ласка, надавайте аргументовпані рекомендації щодо учнівської дослідницької роботи, із задоволенням врахуємо кожне побажання та прислухаємося до зауважень, бо дуже цікаво обмінюватися досвідом, а не писати загальні неаргументовані зауваження. Всім успіхів і натхнення в роботі, а також талановитої молоді, яка нас запалює на спільну цікаву роботу.

  6. Волосик Оксана Миколаївна:

    Проєкт цікавий. Але чомусь у ньому зазначено працю тільки однієї дитини. Не бачимо колективної роботи зі своїм науковим керівником. Невже дослідження проводила сама Аліна? У висновках зазначено: «я дізналася», » я вважаю».Хоча повинно було б звучати «ми.»

  7. Луньова Надія Вікторівна:

    Проєкт цікавий, але не зовсім зрозуміло, чи відвідала його сама Аліна? На слайді 12 показано «особисту частинку античної таємниці з острова Ахілла». Бажано було б дати науковий опис цієї знахідки: що це за фрагмент, коли й при яких обставинах його було знайдено? Потребує редагування текст на слайді 9. Взагалі тексти мають бути більш науковими. Ви також вживаєте термін «воєнні кораблі» — хіба не «військові»?

Добавить комментарий