Мусієнко Владислав Анатолійович

Назва проекту: Застосування теплопровідності кухонного посуду

Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І — ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області

Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область

Автори: Мусієнко Владислав Анатолійович

Клас: 9

Керівники/координатори: Лещенко Надія Петрівна

Завантажити: тези, презентація

7 комментариев на «Мусієнко Владислав Анатолійович»

  1. Воропай Вадим Віталійович:

    Все очевидно, все зрозуміло, а де загадковість, магія чи просто фокус? Звичайно в алюмінієвій посудині вода закипить швидше чим в чавунній, але автор, на мою думку, випустив ще одне дослідження, а отже і висновок: в чавунній посудині приготовлена їжа буде зберігатись теплою найдовше, а це теж дуже важливо знати працюючи на кухні. Тому дослідження та висновки вважаю розкритими, при вивченні даної теми, не до кінця.
    Відсутні фото учасника та керівник проєкту, у висновках не вказана новизна досліджень та власний внесок автора.

  2. Беженар Антоніна Анатоліївна:

    Робота цікава. Але є зауваження щодо викладення та подачі матеріалу (час усереднювався?, скільки вимірів проведено?), висновки потребуть корекції.

  3. Мєркулова Ірина Сергіївна:

    Хороша, цікава робота.

  4. Грінченко Оксана Леонідівна:

    Переглянули з задоволенням, хороша робота

  5. Вінник Валентина Володимирівна:

    Дуже цікава робота

  6. Олех Анастасія Олександрівна:

    Робота цікава, мені сподобалася

  7. admin:

    При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Клименком А.С. (координатор в номінації «Історія»), Заїкою О.С. (координатор в номінації «Астроном»), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.

Добавить комментарий