Сіддікі Ясміна Аламгірівна

Назва проекту: «До питання інтерпретації Святополка в історії Київської Русі.»

Навчальний заклад: Комунальний заклад «Харківська спеціалізована школа ІІ-ІІІ ступенів №3 Харківської міської ради Харківської області»

Нас. пункт: м. Харків, Харківська область

Автори: Сіддікі Ясміна Аламгірівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Кронгауз Владислав Олександрович

Завантажити: тезипрезентація

5 комментариев на «Сіддікі Ясміна Аламгірівна»

  1. Мороз Євген Олександрович:

    Дозвольте відповісти на ваш коментар по работі мого учня Максима Гайченка, вибачте мене трошки обурили ваші слова, де ви кажите, що інформація цієї роботи взята з інтернету. Якщо вам цікаво, основне джерело, яке ми використовували
    Щукин В.В., Павлюк А. Н. Земляки. Очерки истории еврейской общины города Николаева (конец ХVII — начало ХХст.). Якщо вам цікаво почитайте її і побачите цю інформацію, що ми використали в нашій роботі)
    Тепер з приводу вашої роботи, вибачте, але я не бачу в ній ні актуальності ні висновків, якщо ви подивитесь на вимоги до цього конкурсу там прописано, ви просто даєте історіографічні матеріали і не вказуєте джерела вашої роботи.

  2. Гузеватий Андрій Юрійович:

    Немає особистого внеску автора!

  3. Стоянова Ірина Володимирівна:

    Презентація недопрацьована.

  4. Маймура Марія Степанівна:

    Тема проекту — дещо змінене питання ХІХ Всеукраїнського турніру юних істориків 2017 року. У тезах немає ні актуальності, ні мети, ні методів дослідження. Немає власної позиції щодо оцінки особистості Святополка. Вибачте, за відвертість, однак, я добре обізнана в даному питанні. Двоє моїх вихованців входили до збірної команди Волині, яка посіла ІІІ місце в Запоріжжі на Всеукраїнському турнірі.

  5. Кравченко Олег Андрійович:

    Тези виконано не вірно, мало власних досліджень автора, восновному загальновідома інформація

Добавить комментарий