Малиш Анна Вячеславівна

Назва проєкту: Гастрономічна ДНК нації: збереження традиційного смаку капусняку у контексті локальних кулінарних практик Лохвиччини

Навчальний заклад: Лохвицька  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лохвицької міської ради Полтавської області

Нас. пункт: м. Лохвиця, Миргородський район, Полтавська область

Автори: Малиш Анна Вячеславівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Роман Олена Миколаївна

Завантажити: Тези Малиш А.В., Презентація Малиш А.В.

VN:R_U [1.9.22_1171]
Відповідність темі конкурсу
Послідовність, логічність, науковість викладу
Оригінальність, самостійність виконання, особистий внесок автора
Грамотність та якість оформлення
Rating: 2.8/5 (20 votes cast)

6 комментариев на «Малиш Анна Вячеславівна»

  1. І Мусій Світлана Степанівна:

    Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.

  2. І Галунка Людмила Юріївна:

    Робота не відповідає тематиці конкурсу

  3. І Отрошенко Галина Іванівна:

    Робота не відповідає тематиці конкурсу.

  4. І Христоріз Віра Миколаївна:

    Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.

  5. І Роман Олена Миколаївна:

    Дякуємо за коментарі.
    Не можемо погодитись в частині невідповідності тематиці конкурсу, адже всі обов’язкові елементи екскурсійного маршруту в роботі присутні (включаючи майстерки, дегустації та відвідування регіональних фермерських ярмарків, що у нашому регіоні мають свій особливий колорит і є частиною національного культурного спадку)
    Цей екскурсійний маршрут був апробований та отримав схвальні відгуки.

  6. І Кулик Вікторія Геннадіївна, Рибалка Людмила Дмитрівна:

    Дякуємо за цікаву роботу !

Добавить комментарий