Назва проєкту: Гастрономічна ДНК нації: збереження традиційного смаку капусняку у контексті локальних кулінарних практик Лохвиччини
Навчальний заклад: Лохвицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лохвицької міської ради Полтавської області
Нас. пункт: м. Лохвиця, Миргородський район, Полтавська область
Автори: Малиш Анна Вячеславівна
Клас: 9
Керівники/координатори: Роман Олена Миколаївна
Завантажити: Тези Малиш А.В., Презентація Малиш А.В.
Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.
Робота не відповідає тематиці конкурсу
Робота не відповідає тематиці конкурсу.
Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.
Дякуємо за коментарі.
Не можемо погодитись в частині невідповідності тематиці конкурсу, адже всі обов’язкові елементи екскурсійного маршруту в роботі присутні (включаючи майстерки, дегустації та відвідування регіональних фермерських ярмарків, що у нашому регіоні мають свій особливий колорит і є частиною національного культурного спадку)
Цей екскурсійний маршрут був апробований та отримав схвальні відгуки.
Дякуємо за цікаву роботу !