ІНФОРМАЦІЯ ЩОДО ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ «МАН-Юніор Ерудит» у 2021 році

ШАНОВНІ КООРДИНАТОРИ КОНКУРСУ!

Як і в минулі роки, 09.10.21 – 10.10.21  проводитиметься семінар координаторів, де можна буде з’ясувати всі питання, які виникають щодо організації і проведення конкурсу. Наводимо основні правила проведення конкурсу.

  1. Благодійний внесок на проведення конкурсу залишається таким самим, як і в минулому році – 25 гривень. Проте на семінарі ми разом вирішимо, як ці кошти розподілятимуться. На семінарі буде обрана координаційна рада, яка буде брати участь у організації конкурсу.
  2. При проведенні конкурсу зберігатиметься як паперова, так і електронна форма виконання тестових завдань за вибором учасників. Звертаємо увагу на те, що при реєстрації учасників за посиланням https://quiz.man-junior.org.ua/signup.php НЕОБХІДНО зробити помітку « » у відповідній графі, якщо обрана паперова форма виконання завдань. Якщо такої помітки немає, то автоматично буде вважатися, що обрана електронна форма.
  3. Отже участь у конкурсі відбуватиметься таким же чином, як і в минулі роки – паралельно і в паперовій, і в електронній формі.

         Терміни проведення 14.12.21 – 17.12.21 р.

  1. Інструкція щодо проведення конкурсу в електронній формі опублікована на нашому сайті (див. вище)
  2. Як і в минулі роки, Оргкомітет конкурсу забезпечуватиме учасників інформаційно-методичними посібниками, сертифікатами відповідного ступеню, рекламними матеріалами, сувенірами на згадку, які розсилаються учасникам конкурсу поштою за вказаними адресами.
  3. Нагадуємо розрахунковий рахунок та реквізити для благодійних внесків  і призначення платежу:

ЄДРПОУ 32827468

МФО 820172

р/р UA688201720313201002302011818 

Призначення платежу: 

За участь у Всеукраїнському відкритому  інтерактивному конкурсі «МАН-Юніор Ерудит»

 7.  В разі особливих обставин (карантини, канікули, хвороба вчителя тощо)  звертайтеся до Оргкомітету за телефоном 096 2044352 (Ірина Павлівна Довгалюк) або на електронну адресу конкурсу junior.konkurs@gmail.com

Під час семінару буде проведено опитування й відбудеться дискусія щодо покращення організації конкурсу.

Методичні рекомендації для підготовки до конкурсу «МАН-Юніор Ерудит» опубліковано за номінаціями.

Добавить комментарий