Результати конкурсу «МАН-Юніор Ерудит-2019» опубліковані

ШАНОВНІ УЧАСНИКИ КОНКУРСУ «МАН-ЮНІОР ЕРУДИТ 2019»!

Перевірка надісланих відповідей на завдання конкурсу завершена.
Результати опубліковані для кожної номінації.
Щоб ознайомитись з результатами, перейдіть до розділу обраної номінації (вертикальне меню зліва) і натисніть на активний надпис «Конкурс «МАН-Юніор Ерудит» у цій номінації.

Результати конкурсу МАН-Юніор Ерудит» були оброблені і проаналізовані комп’ютерною програмою для виявлення статистичного розподілу отриманих учасниками балів. Завдяки цьому мінімальні граничні значення балів встановлені таким чином:
 в номінації «МАН Ерудит — Астрономія»  85 балів є мінімальним граничним значенням для визначення сертифікатів І ступеню (відмінний результат), 55 балів  — граничним результатом для сертифікатів ІІ ступеню (добрий результат);

у номінації «МАН Ерудит — Техніка»  90 балів є мінімальним граничним значенням для визначення сертифікатів І ступеню (відмінний результат) та 60 балів —граничним результатом для сертифікатів ІІ ступеню (добрий результат);

у номінації «МАН Ерудит — Екологія» 100 балів є мінімальним граничним значенням для визначення сертифікатів І ступеню (відмінний результат), 70 балів  — граничним результатом для сертифікатів ІІ ступеню (добрий результат).

Таке статистичне  підґрунтя обумовлено тим, що знання, потрібні для успішного виконання тестових завдань у цих номінаціях значно перевищують зміст шкільної програми.

 Оціночні бали  в номінації «Історія» після статистичної обробки результатів залишилися такими самими, як у минулі роки: мінімальна оцінка за сертифікат І ступеню складає, як і раніше,105 балів, а за сертифікат ІІ ступеню — 75 балів.

Добавить комментарий