Назва проєкту: Фізика на кухні: Дослідження змін маси, об’єму та структури картоплі під час варіння

Навчальний заклад: Державний навчальний заклад “Слобожанський регіональний центр професійної освіти” Харківської області

Нас. пункт: м. Харків, Харківська область

Автори: Рильцова Олеся Олександрівна

Клас: ІІ курс (10 клас)

Керівники/координатори: Сіухіна Тетяна Миколаївна

Завантажити: Тези Рильцова О.О.Презентація Рильцова О.О.

Назва проєкту: Історичні пам’ятки міста Тернівка

Навчальний заклад: Комунальний заклад “Тернівський ліцей №7 Тернівської міської ради Дніпропетровської області”

Нас. пункт: м. Тернівка, Дніпропетровська область

Автори: Кисіль Ангеліна Миколаївна

Клас: 8

Керівники/координатори: Большакова Валентина Володимирівна

Завантажити: Тези Кисіль А.М.Презентація Кисіль А.М.