Назва проєкту: Фізика на кухні: Дослідження змін маси, об’єму та структури картоплі під час варіння
Навчальний заклад: Державний навчальний заклад “Слобожанський регіональний центр професійної освіти” Харківської області
Нас. пункт: м. Харків, Харківська область
Автори: Рильцова Олеся Олександрівна
Клас: ІІ курс (10 клас)
Керівники/координатори: Сіухіна Тетяна Миколаївна
Завантажити: Тези Рильцова О.О., Презентація Рильцова О.О.…
Назва проєкту: Історичні пам’ятки міста Тернівка
Навчальний заклад: Комунальний заклад “Тернівський ліцей №7 Тернівської міської ради Дніпропетровської області”
Нас. пункт: м. Тернівка, Дніпропетровська область
Автори: Кисіль Ангеліна Миколаївна
Клас: 8
Керівники/координатори: Большакова Валентина Володимирівна
Завантажити: Тези Кисіль А.М., Презентація Кисіль А.М.…