Назва проєкту: Фізика на кухні. Фізичні аспекти процесу темперування шоколаду
Навчальний заклад: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола Тернопільської області
Нас. пункт: м. Тернопіль, Тернопільська область
Автори: Бржиська Анастасія Андріївна
Клас: І курс
Керівники/координатори: Кузів Іван Степанович
Завантажити: Тези Бржиська А.А., Презентація Бржиська А.А.
5 коментарів
Цікаві експерименти.
Дуже цікава робота
Елементи новизни дослідження: “…аналіз впливу трьох основних методів темперування… “. Так у чому саме новизна?
Завдання дослідження не розкриті у самому дослідженні.
Як експеримент на кухні підходить.
У роботі немає об’єктивних вимірювань фізичних параметрів шоколаду (використовується суб’єктивна шкала оцінювання блиску та твердості), що знижує наукову цінність експериментальної частини дослідження.
Цікаві досліди (експерименти) на кухні. Немає новизни.