Назва проєкту: Розробка прибору, що визначає кількість солі в готових стравах
Навчальний заклад: Комунальний заклад “Харківський ліцей № 54 Харківської міської ради” Харківської області
Нас. пункт: м. Харків, Харківська область
Автори: Базарна Катерина Сергіївна
Клас: 9
Керівники/координатори: Зубенко Денис Юрійович
Завантажити: Тези Базарна К.С., Презентація Базарна К.С.
One response
Дякую! Є декілька запитань…
Ваш розроблений пристрій – це тільки омметр, чи там ще щось є?
Пропонуєте при готуванні замірювати опір у страві? Чи зручно це буде? А якщо страва не є рідкою?
Як ви самі і зазначили, точність таких вимірів достатньо низька… Що можете запропонувати, щоб її покращити?