Назва проєкту: Розробка прибору, що визначає кількість солі в готових стравах

Навчальний заклад: Комунальний заклад “Харківський ліцей № 54 Харківської міської ради” Харківської області

Нас. пункт: м. Харків, Харківська область

Автори: Базарна Катерина Сергіївна

Клас: 9

Керівники/координатори: Зубенко Денис Юрійович

Завантажити: Тези Базарна К.С.Презентація Базарна К.С.

Rating: 4.40/10. From 4 votes.
Please wait...

Tags:

One response

  1. Дякую! Є декілька запитань…
    Ваш розроблений пристрій – це тільки омметр, чи там ще щось є?
    Пропонуєте при готуванні замірювати опір у страві? Чи зручно це буде? А якщо страва не є рідкою?
    Як ви самі і зазначили, точність таких вимірів достатньо низька… Що можете запропонувати, щоб її покращити?

Залишити відповідь