Назва проєкту: Створення та оптимізація екологічно безпечного пристрою для поліпшення якості води на кухні
Навчальний заклад: Кам’янець-Подільська гімназія №1 Кам’янець-Подільської міської ради Хмельницької області
Нас. пункт: м. Кам’янець-Подільський, Хмельницька область
Автори: Бурячок Марія Валентинівна
Клас: 9
Керівники/координатори: Теличко Іван Іванович
Завантажити: Тези Бурячок М.В., Презентація Бурячок М.В.
One response
Так само, як і у вашого колеги… Робота сильна, але…
1) “підвищення якості води шляхом покращення її структури та фізичних властивостей”… Що означає “покращення” структури та властивостей? Відносно чого?
2) “створений пристрій має потенціал для широкого використання в екологічних, аграрних та медичних сферах”… і знову, тематика гарна і глобальна… але прив’язка до кухні тількі у тому, що там теж є вода? Треба ж тоді докладно описати результати та зробити висновки спираючись на тематику конкурсу.