Назва проєкту: Метали в кухонному начинні: історія та еволюція

Навчальний заклад: Академічний ліцей №5 Обухівської міської ради Київської області

Нас. пункт: м. Обухів, Київська область

Автори: Грузевич Поліна Андріївна

Клас: 9

Керівники/координатори: Миронова Лариса Володимирівна

Завантажити: Тези Грузевич П.А.Презентація Грузевич П.А.

Rating: 5.21/10. From 8 votes.
Please wait...

Tags:

One response

  1. Дуже суперечливі відчуття від роботи… З одного боку, зроблено багато дослідів, працювали зі складним обладнанням, надали параметри, провели порівняння…
    З іншого боку, маючи такий спектр можливостей, провели досить просте порівняння властивостей металів.
    Крім того, тематика конкурсу… Здається, що ваша робота про кухню, але насправді ви провели досліди не на кухні, а в лабораторії.
    Тобто, вдома ці досліди ніхто не повторить. А виробники посуду та обладнання для кухні і так знають ці властивості металів (стандарти виробництва).
    Дякую!

Залишити відповідь