Назва проєкту: Метали в кухонному начинні: історія та еволюція
Навчальний заклад: Академічний ліцей №5 Обухівської міської ради Київської області
Нас. пункт: м. Обухів, Київська область
Автори: Грузевич Поліна Андріївна
Клас: 9
Керівники/координатори: Миронова Лариса Володимирівна
Завантажити: Тези Грузевич П.А., Презентація Грузевич П.А.
One response
Дуже суперечливі відчуття від роботи… З одного боку, зроблено багато дослідів, працювали зі складним обладнанням, надали параметри, провели порівняння…
З іншого боку, маючи такий спектр можливостей, провели досить просте порівняння властивостей металів.
Крім того, тематика конкурсу… Здається, що ваша робота про кухню, але насправді ви провели досліди не на кухні, а в лабораторії.
Тобто, вдома ці досліди ніхто не повторить. А виробники посуду та обладнання для кухні і так знають ці властивості металів (стандарти виробництва).
Дякую!