Назва проєкту: Технологія виготовлення функціонального харчового продукту та оцінка його функціональних властивостей

Навчальний заклад: Комунальний заклад «Науковий ліцей імені Анатолія Лигуна» Кам’янської міської ради, гурток «Юні екологи» Комунального закладу «Дитячий екологічний центр» Кам’янської міської ради Дніпропетровської області, Комунальний позашкільний навчальний заклад «Мала академія наук учнівської молоді» Дніпропетровської обласної ради»

Нас. пункт: м. Кам’янське, Дніпропетровська область

Автори: Губа Микита Олександрович

Клас: 10

Керівники/координатори: Непошивайленко Наталія Олександрівна

Завантажити: Тези Губа М.О.Презентація Губа М.О.

Rating: 5.86/10. From 8 votes.
Please wait...

Tags:

2 коментарі

Залишити відповідь