Назва проекту: Фізика на кухні. Агрегатні стани води. Принцип роботи пароварки.

Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області

Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область

Автори: Ярмоленко Єлизавета Володимирівна

Клас: 7

Керівники/координатори: Грінченко Оксана Леонідівна

Завантажити: тези, презентація

Tags:

7 коментарів

  1. Гарна робота.

  2. Згоден, що робота гарна, але й для того існують вимоги до проєктів, щоб їх виконувати;

    Недотримано вимоги до оформлення презентації: відсутнє фото керівника та виконавця проєкта; теоретична частина розміщується в тезах, а не в презентації;
    Дослід на випаровування спирту і води – приходиться вірити автору на слово, що спирт випаровувся раніше води (на фото нічого цього не видно на жаль);
    Дуже цікаво було б, якби автор порівняв час, якість і смак приготування їжі в промисловій та саморобній мультиварці та зробив відповідні висновки;
    власний внесок автора, новизна проекту не вказана у висновку;
    Відсутня іллюзія магії, загадковості, невідомого, все очевидне на жаль…

  3. Хороша робота

  4. Ціікава робота

  5. Робота гарна та цікава

  6. При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Заїкою О.С. (координатор в номінації «Астроном»), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.

Залишити відповідь