Назва проекту: Фізика на кухні. Агрегатні стани води. Принцип роботи пароварки.
Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області
Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область
Автори: Ярмоленко Єлизавета Володимирівна
Клас: 7
Керівники/координатори: Грінченко Оксана Леонідівна
Завантажити: тези, презентація
7 коментарів
Гарна робота.
Згоден, що робота гарна, але й для того існують вимоги до проєктів, щоб їх виконувати;
Недотримано вимоги до оформлення презентації: відсутнє фото керівника та виконавця проєкта; теоретична частина розміщується в тезах, а не в презентації;
Дослід на випаровування спирту і води – приходиться вірити автору на слово, що спирт випаровувся раніше води (на фото нічого цього не видно на жаль);
Дуже цікаво було б, якби автор порівняв час, якість і смак приготування їжі в промисловій та саморобній мультиварці та зробив відповідні висновки;
власний внесок автора, новизна проекту не вказана у висновку;
Відсутня іллюзія магії, загадковості, невідомого, все очевидне на жаль…
Хороша робота
Цікава тема
Ціікава робота
Робота гарна та цікава
При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Заїкою О.С. (координатор в номінації «Астроном»), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.