Назва проекту: Застосування теплопровідності кухонного посуду

Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області

Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область

Автори: Мусієнко Владислав Анатолійович

Клас: 9

Керівники/координатори: Лещенко Надія Петрівна

Завантажити: тези, презентація

Tags:

7 коментарів

  1. Все очевидно, все зрозуміло, а де загадковість, магія чи просто фокус? Звичайно в алюмінієвій посудині вода закипить швидше чим в чавунній, але автор, на мою думку, випустив ще одне дослідження, а отже і висновок: в чавунній посудині приготовлена їжа буде зберігатись теплою найдовше, а це теж дуже важливо знати працюючи на кухні. Тому дослідження та висновки вважаю розкритими, при вивченні даної теми, не до кінця.
    Відсутні фото учасника та керівник проєкту, у висновках не вказана новизна досліджень та власний внесок автора.

  2. Робота цікава. Але є зауваження щодо викладення та подачі матеріалу (час усереднювався?, скільки вимірів проведено?), висновки потребуть корекції.

  3. Хороша, цікава робота.

  4. Переглянули з задоволенням, хороша робота

  5. Дуже цікава робота

  6. Робота цікава, мені сподобалася

  7. При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Клименком А.С. (координатор в номінації “Історія”), Заїкою О.С. (координатор в номінації “Астроном”), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.

Залишити відповідь