Назва проекту: Застосування теплопровідності кухонного посуду

Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області

Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область

Автори: Мусієнко Владислав Анатолійович

Клас: 9

Керівники/координатори: Лещенко Надія Петрівна

Завантажити: тези, презентація

No votes yet.
Please wait...

Tags:

7 коментарів

  1. Все очевидно, все зрозуміло, а де загадковість, магія чи просто фокус? Звичайно в алюмінієвій посудині вода закипить швидше чим в чавунній, але автор, на мою думку, випустив ще одне дослідження, а отже і висновок: в чавунній посудині приготовлена їжа буде зберігатись теплою найдовше, а це теж дуже важливо знати працюючи на кухні. Тому дослідження та висновки вважаю розкритими, при вивченні даної теми, не до кінця.
    Відсутні фото учасника та керівник проєкту, у висновках не вказана новизна досліджень та власний внесок автора.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Робота цікава. Але є зауваження щодо викладення та подачі матеріалу (час усереднювався?, скільки вимірів проведено?), висновки потребуть корекції.

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Хороша, цікава робота.

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Переглянули з задоволенням, хороша робота

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Дуже цікава робота

    No votes yet.
    Please wait...
  6. Робота цікава, мені сподобалася

    No votes yet.
    Please wait...
  7. При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Клименком А.С. (координатор в номінації “Історія”), Заїкою О.С. (координатор в номінації “Астроном”), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь