Назва проекту: Застосування теплопровідності кухонного посуду
Навчальний заклад: Конотопська загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів № 10 Конотопської міської ради Сумської області
Нас. пункт: м. Конотоп, Сумська область
Автори: Мусієнко Владислав Анатолійович
Клас: 9
Керівники/координатори: Лещенко Надія Петрівна
Завантажити: тези, презентація
7 коментарів
Все очевидно, все зрозуміло, а де загадковість, магія чи просто фокус? Звичайно в алюмінієвій посудині вода закипить швидше чим в чавунній, але автор, на мою думку, випустив ще одне дослідження, а отже і висновок: в чавунній посудині приготовлена їжа буде зберігатись теплою найдовше, а це теж дуже важливо знати працюючи на кухні. Тому дослідження та висновки вважаю розкритими, при вивченні даної теми, не до кінця.
Відсутні фото учасника та керівник проєкту, у висновках не вказана новизна досліджень та власний внесок автора.
Робота цікава. Але є зауваження щодо викладення та подачі матеріалу (час усереднювався?, скільки вимірів проведено?), висновки потребуть корекції.
Хороша, цікава робота.
Переглянули з задоволенням, хороша робота
Дуже цікава робота
Робота цікава, мені сподобалася
При остаточному підведенні підсумків рейтингового оцінювання оцінки, надані Клименком А.С. (координатор в номінації “Історія”), Заїкою О.С. (координатор в номінації “Астроном”), скасовано. Середній бал змінено у зведеній таблиці.