Назва проекту: «РОЗРОБКА ПОКРАЩЕНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СИЧУЖНОГО СИРУ БРИНЗА З ЗАСТОСУВАННЯМ СУЧАСНИХ БІОТЕХНОЛОГІЧНИХ ПІДХОДІВ»

Навчальний заклад: Комунальний заклад “Середня загальноосвітня школа №4 ім.А.С.Макаренка” Кам’янської міської ради

Нас. пункт:  м. Кам’янське, Дніпропетровська область

Автори: Данилова Марія Сергіївна

Клас:

Керівники/координатори: Корнієнко Ірина Михайлівна

Завантажити: тезипрезентація

No votes yet.
Please wait...

Tags:

18 коментарів

  1. В даній роботі немає теоретичної та практичної частин, а також висновку.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Робота не відповідає темі!!!

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Робота не відповідає тематиці дослідження!!!

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Робота не відповідає тематиці дослідження

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Робота не відповідає темі дослідження.

    No votes yet.
    Please wait...
  6. Ладичук Дмитро Олександрович, Ващенко Ірина Миколаївна :

    В даній роботі констатується факт розробки технології без експериментальної частини.

    No votes yet.
    Please wait...
  7. Де ж дослідження, результати?

    No votes yet.
    Please wait...
  8. Не відповідає темі дослідження

    No votes yet.
    Please wait...
  9. Не відповідає темі

    No votes yet.
    Please wait...
  10. Не відповідає темі

    No votes yet.
    Please wait...
  11. Не відповідає темі.

    No votes yet.
    Please wait...
  12. Не відповідає темі

    No votes yet.
    Please wait...
  13. Робота не відповідає тематиці дослідження

    No votes yet.
    Please wait...
  14. Алмашова Вікторія Сергіївна, Остапішина Ольга Едуардівна :

    Не стосується тематики секції.

    No votes yet.
    Please wait...
  15. Сушинська Ніна Іванівна, Рукасевич Валентина Юріївна :

    Не відповідає темі

    No votes yet.
    Please wait...
  16. Сушинська Ніна Іванівна, Рукасевич Валентина Юріївна :

    Не відповідає темі!

    No votes yet.
    Please wait...
  17. Робота не відповідає запропонованій тематиці.

    No votes yet.
    Please wait...
  18. На жаль робота не відповідає цьогорічній тематиці конкурсу

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь