Назва проєкту: Гастрономічна ДНК нації: збереження традиційного смаку капусняку у контексті локальних кулінарних практик Лохвиччини

Навчальний заклад: Лохвицька  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лохвицької міської ради Полтавської області

Нас. пункт: м. Лохвиця, Миргородський район, Полтавська область

Автори: Малиш Анна Вячеславівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Роман Олена Миколаївна

Завантажити: Тези Малиш А.В., Презентація Малиш А.В.

No votes yet.
Please wait...

Tags:

8 коментарів

  1. Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Робота не відповідає тематиці конкурсу

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Робота не відповідає тематиці конкурсу.

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Дякуємо за коментарі.
    Не можемо погодитись в частині невідповідності тематиці конкурсу, адже всі обов’язкові елементи екскурсійного маршруту в роботі присутні (включаючи майстерки, дегустації та відвідування регіональних фермерських ярмарків, що у нашому регіоні мають свій особливий колорит і є частиною національного культурного спадку)
    Цей екскурсійний маршрут був апробований та отримав схвальні відгуки.

    No votes yet.
    Please wait...
  6. І Кулик Вікторія Геннадіївна, Рибалка Людмила Дмитрівна :

    Дякуємо за цікаву роботу !

    No votes yet.
    Please wait...
  7. Не погоджуюсь із коментарями, що робота не відповідає тематиці. Навпаки, цілком відповідає, і тема досить оригінальна і цікава.

    No votes yet.
    Please wait...
  8. І Булиух Юрій Гаврилович, Хижкіна Людмила Борисівна :

    Дякую за цікаву роботу!

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь