Назва проєкту: Гастрономічна ДНК нації: збереження традиційного смаку капусняку у контексті локальних кулінарних практик Лохвиччини
Навчальний заклад: Лохвицька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Лохвицької міської ради Полтавської області
Нас. пункт: м. Лохвиця, Миргородський район, Полтавська область
Автори: Малиш Анна Вячеславівна
Клас: 9
Керівники/координатори: Роман Олена Миколаївна
Завантажити: Тези Малиш А.В., Презентація Малиш А.В.
8 коментарів
Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.
Робота не відповідає тематиці конкурсу
Робота не відповідає тематиці конкурсу.
Дякуємо за інтерактивну екскурсію. Цікавий задум.
Дякуємо за коментарі.
Не можемо погодитись в частині невідповідності тематиці конкурсу, адже всі обов’язкові елементи екскурсійного маршруту в роботі присутні (включаючи майстерки, дегустації та відвідування регіональних фермерських ярмарків, що у нашому регіоні мають свій особливий колорит і є частиною національного культурного спадку)
Цей екскурсійний маршрут був апробований та отримав схвальні відгуки.
Дякуємо за цікаву роботу !
Не погоджуюсь із коментарями, що робота не відповідає тематиці. Навпаки, цілком відповідає, і тема досить оригінальна і цікава.
Дякую за цікаву роботу!