Назва проекту:  Дослідження складу морозива українських виробників

Навчальний заклад: Федорівський заклад загальної середньої освіти Новотроїцької селищної ради Херсонської області

Нас. пункт:   с.Федорівка, Новотроїцький район, Херсонська область

 Автори: Рибарук Світлана Василівна

Клас: 10

Керівники/координатори: Алимова Лариса Михайлівна

Завантажити: тези, презентація

No votes yet.
Please wait...

Tags:

6 коментарів

  1. Завидовський Богдан Іванович, Шпара Марко Анатолійович :

    Колеги, з цікавістю прочитали вашу роботу. Будемо вдячні, якщо ви також поцікавитесь та оціните нашу — за посиланням:

    https://man-junior.org.ua/?p=24886

    No votes yet.
    Please wait...
  2. Робота цікава, але не відповідає темі конкурсу.

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Цікава робота, досить переспективна.
    Особлива вдячність керівнику за правильну мотивацію учнів.

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Цікава робота

    No votes yet.
    Please wait...
  5. Цікава робота. Тільки не про біоіндикацію. Можна подати на інші конкурси.

    No votes yet.
    Please wait...
  6. Дуже цікава робота. Але якби ви його розплавили та ним поливали рослини наприклад квасолю, оце б була біоіндикація.

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь