Двірська Поліна Євгеніївна

Назва проекту: Екскурсія по вулиці Ушакова

Навчальний заклад: Херсонська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №52 з поглибленим вивченням української мови Херсонської міської ради

Нас. пункт:  м.Херсон, Херсонська область

Автори: Двірська Поліна Євгеніївна

Клас: 7

Керівники/координатори: Двірська Олена Вікторівна

Завантажити: тези, презентація

7 комментариев на «Двірська Поліна Євгеніївна»

  1. Гвоздкова Ірина Сергіївна:

    Робота відповідає темі конкурсу. У тезах не розкрито зміст роботи, тобто про сам маршрут не розповідається. У презентації забагато тексту, це не відповідає загальноприйнятим вимогам до презентації. Не визначено, у чому особистий внесок автора у розроблення теми, а наведену в роботі інформацію можна знайти просто у Вікіпедії. Є деякі помилки у текстах.

  2. Ташкевич Людмила Леонідівна:

    Робота відповідає темі. Цікава з точки зору краєзнавця. Зустрічаються, на жаль, помилки у тексті, забагато «русизмів», великі тексти на слайдах презентації. Хотілось би бачити сам маршрут руху вулицею міста. Вважаю, що роботу слід допустити до захисту. Юна дослідниця робить перші кроки, треба її підтримати, створити ситуацію успіху.

  3. Мельник Ольга Анатоліївна:

    робота змістовна та цікава, але варто зазначити, що є численні помилки у словах (орфографічні та пунктуаційні), література не вся має науковий характер, новизни роботи я не простежила, вдоскональте та працюйте у тому ж дусі) успіхів. оцініть і ви нашу роботу

    http://man-junior.org.ua/?p=23614

  4. Данилова Оксана Євгенівна:

    робота цікава, відповідає темі конкурсу; але варто презентацію зробити більш змістовною і неперевантаженою

  5. Овсянникова Олена Вікторівна:

    Робота цікава за змістом. Дякую. Серед рекомендацій — це бажано мати сам екскурсійний розроблений схематичний маршрут для віртуальної подорожі з історичними об’єктами, цікаво було б дізнатися про архітекторів будівель та стилі, в яких вони збудовані, роки старих фотографій, почути конкретні висновки з теми дослідження.

  6. Пилип’юк Мар’яна Михайлівна:

    Христос Воскрес!
    Інформація цікава, однак потрібно багато над чим працювати, важливо врахувати це наступний раз.
    Бажаю вам провести цікаву екскурсію та отримати гарний результат!

  7. Луньова Надія Вікторівна:

    У мен виникли наступні питання: 1. Невже на сьогодні Херсон має залізничне сполучення з Кримом? 2. Чи виконано в Херсоні Закон про декомунізацію? Площа до сих пір має наву Жовтнева?

Добавить комментарий