Шановні учасники конкурсу «МАН-Юніор Дослідник»!

Затверджений графік проведення конкурсу:

17 травня 2021 р. – «Історик-Юніор» — загальна тема: «Короткий екскурсійний маршрут із елементами власного дослідження»».
18 травня 2021 р. – «Астроном-Юніор» — загальна тема: «Сформулювати проблему за власними спостереженнями або підбором світлин з Інтернету і запропонувати вирішення цієї проблеми».
19 травня 2021 р. – «Еколог-Юніор» — загальна тема: «Екологічний моніторинг навколишнього середовища методами біоіндикації та біотестування».

20 травня 2021 р. – «Технік-Юніор» — загальна тема: «Фізика та техніка у власній оселі — власні модернізація та винаходи, цікаві явища та їх пояснення».

Контрольне підключення 12 травня 2021 р. з 14 годин.

Наводимо загальні методичні рекомендації для підготовки до участі в конкурсі.

Загальні методичні рекомендації

У тези рекомендується включити наступні складові:
1. Чітко сформульовану мету дослідження.
2. Конкретні завдання, які треба виконати для досягнення мети.
3. Об’єкт та предмет дослідження.
4. Теоретичну частину, де можуть бути коротко повідомлені закони або відомі з літературних джерел дані, що складають підґрунтя дослідження, а також аналіз цих даних.
5. Експериментальну частину, в якій наводяться методи та результати дослідження, проведеного автором проекту, а також їх аналіз.
6. Висновки, де чітко формулюються отримані результати, вказується особистий внесок авторів проекту та елементи новизни дослідження.
До презентації повинні бути включені:
1. Дані про учня та керівника.
2. Мета та завдання дослідження.
3. Доказово викладені власні спостереження, експерименти тощо, фотографії, що ілюструють виконання роботи і результати дослідження.
4. Короткі висновки з формулюванням результатів, їх новизни і власного внеску автора.
Презентація повинна містити не більше 15 слайдів.
У ЗАЯВЦІ вказуйте повно і правильно прізвище, ім’я, по-батькові учня, а також прізвище, ім’я, по-батькові і посаду його керівника, контакти для зв’язку  (номери телефонів учня й керівника, електронна адреса, повна назва закладу) та вказуйте номер відділення «Нової пошти» з номером моб. телефону особи, яка отримуватиме Дипломи для учнів та Подяки вчителям.
Розсилка дипломів переможцям, учасникам конкурсу та їх керівникам за кошти учасників конкурсу або в електронному вигляді на електронну адресу.
 СЛІДКУЙТЕ ЗА ПОВІДОМЛЕННЯМИ НА САЙТІ КОНКУРСУ http://man-junior.org.ua/

Добавить комментарий