Назва проекту: Листи з фронту

Навчальний заклад: Білоуівський навчально-виховний комплекс (загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів дошкільний навчальний заклад) “Пролісок”

Нас. пункт: с.Білоусівка, Сокирянський р-н, Чернівецька область

Автори: Демчук Ольга Віталіївна

Клас: 9

Керівники/координатори: Зла Лариса Василівна

Завантажити: тези, презентація

Tags:

8 коментарів

  1. Цікаві листи, гарне виконання.

  2. Це, швидше, літературний твір, а не наукова робота. Тема не оригінальна, таких на всіх конкурсах краєзнавців повно.

  3. В нашому шкільному музеї, теж зберігаються такі листи з фронту!!!! Це першоджерела!!!!! З них можна багато чого дізнатися як про окремі бої, так і про подвиги односельчан. та ін…. Відрадно, що сучасні учні знаходять час, та мають бажання займатися вивченням “вісників з минулого”, адже це, як розмовляти з тією людиною, яка писала даного листа, переживати заново ті події, емоції…..

  4. Гарна робота! Бажаємо успіхів!!!!!!!

  5. Науковості викладу немає. Власне, сама робота більше тяжіє до публіцистики. Не зрозумілий особистий внесок автора. Однак листи – це цікавий історичний матеріал, на основі якого можна зробити наукові узагальнення певних іторичних явищ.

  6. У чому полягає особистий внесок автора?

  7. знову ж науковість , самостійність , оригінальність??? Проте дуже цікаві листи , що дійсно розповідають особливу історію!!!

  8. Шановна Гафінчук Альона Степанівна!
    Згідно умов конкурсу еколог не може коментувати, а тим більше ОЦІНЮВАТИ роботу історика. Ваші бали не враховані при підведенні підсумків, вибачте!

Залишити відповідь