Северин Ксенія Володимирівна

Назва проекту: «Оптичні ілюзії в житті людини»

Навчальний заклад: Комунальний заклад освіти «Покровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2» Покровської селищної ради Дніпропетровської області

Нас. пункт: смт Покровське, Покровський р-н, Дніпропетровська область

Автори: Северин Ксенія Володимирівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Кралько Яна Миколаївна

Завантажити: тези, презентація

4 комментария на «Северин Ксенія Володимирівна»

  1. Воропай Вадим Віталійович:

    Робота чудова, але згідно методичних рекомендацій короткі теоретичні відомості розміщуються в тезах, а не в презентації. Тези на 1-2 ст., а в автора 3 ст. Висновки повинні бути короткі, а не перенасичені надлишковою інформацією.

  2. Воропай Вадим Віталійович:

    До речі тема 3D вже розглядалась в минулому році в проекті «ФІЗИЧНІ ФОКУСИ зі світловими явищами» Автор: Лоєнко Вікторія Григорівна, та в роботі «Фокуси трьохвимірного зображення» автор Логвиненко Ольга, а оптичні іллюзії в роботі «Обман зору» Автор:Найдьон Костянтин Олександрович. Але даний проект набагато цікавіший та пізнавальний.

  3. Марахіна Алла Іванівна:

    Новизна і власний внесок! Тези зайняли три сторінки (дві по вимогам), багато теоретичного матеріалу, з яким ознайомлюються в тезах. Загальна кількість слів на слайді не повинна перевищувати 50! Кількість блоків інформації під час відображення статистичних даних на одному слайді має бути не більше чотирьох!

  4. Романюк Віктор Михайлович:

    Для презентації занадто великий вступ та висновки. А так робота цікава, хоча є повтори з минулих років.

Добавить комментарий