Назва проекту: «Оптичні ілюзії в житті людини»

Навчальний заклад: Комунальний заклад освіти “Покровська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2” Покровської селищної ради Дніпропетровської області

Нас. пункт: смт Покровське, Покровський р-н, Дніпропетровська область

Автори: Северин Ксенія Володимирівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Кралько Яна Миколаївна

Завантажити: тези, презентація

No votes yet.
Please wait...

Tags:

4 коментарі

  1. Робота чудова, але згідно методичних рекомендацій короткі теоретичні відомості розміщуються в тезах, а не в презентації. Тези на 1-2 ст., а в автора 3 ст. Висновки повинні бути короткі, а не перенасичені надлишковою інформацією.

    No votes yet.
    Please wait...
  2. До речі тема 3D вже розглядалась в минулому році в проекті “ФІЗИЧНІ ФОКУСИ зі світловими явищами” Автор: Лоєнко Вікторія Григорівна, та в роботі «Фокуси трьохвимірного зображення» автор Логвиненко Ольга, а оптичні іллюзії в роботі “Обман зору” Автор:Найдьон Костянтин Олександрович. Але даний проект набагато цікавіший та пізнавальний.

    No votes yet.
    Please wait...
  3. Новизна і власний внесок! Тези зайняли три сторінки (дві по вимогам), багато теоретичного матеріалу, з яким ознайомлюються в тезах. Загальна кількість слів на слайді не повинна перевищувати 50! Кількість блоків інформації під час відображення статистичних даних на одному слайді має бути не більше чотирьох!

    No votes yet.
    Please wait...
  4. Для презентації занадто великий вступ та висновки. А так робота цікава, хоча є повтори з минулих років.

    No votes yet.
    Please wait...

Залишити відповідь