Шановні учасники конкурсу «МАН-Юніор Дослідник-2023»!

Загальна тема для дослідження  у 2023 році: Вивчення взаємодії комах з навколишнім середовищем, екосистемами та забруднювальними речовинами.

Шановні учасники Всеукраїнського конкурсу «МАН-Юніор Дослідник» у номінації «Екологія» — 2023!

Наступного року ми продовжуємо тематику досліджень в галузі екологічної ентомології, тому методичні рекомендації (відеопрезентація та література) залишаються такі самі, що були у 2022 році. Переглянути їх можна за посиланням: https://youtu.be/ztiXF5KYG6k; а також правила оформлення роботи та успішного онлайн-захисту: https://youtu.be/SQiZXoPeolg. Просимо Вас звернути увагу, що представляти роботи минулого року забороняється, це буде вважатися плагіатом і члени журі вимушені будуть відхилити Вашу роботу. Дозволяється продовжити авторське дослідження з минулого року (наприклад, розширити кількість точок відбору проб, провести їх порівняльний аналіз тощо), але новий матеріал повинен складати не менше 75% в представленому проєкті (тезах і презентації).

Увага керівникам! Фотографуйте, будь ласка, своїх учнів на етапах забору матеріалу для дослідження та камеральної обробки результатів (або, наприклад, під час створення авторської ентомологічної колекції), оскільки фото в презентації підтвердять особистий внесок учасника в роботу.

Добавить комментарий