Босняк Захар Михайлович

Назва проекту: Екскурсія історико-архітектурними
пам’ятками міста Мерефи

Навчальний заклад: Комунальний заклад «Мереф’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6» Мереф’янської міської ради Харківської області

Нас. пункт:  м.Мерефа, Харківський район, Харківська область

Автори: Босняк Захар Михайлович

Клас: 9

Керівники/координатори: Терещенко Олена Леонідівна

Завантажити: тези, презентація

6 комментариев на «Босняк Захар Михайлович»

  1. Мельник Ольга Анатоліївна:

    З цікавістю прочитали вашу роботу. Будемо вдячні, якщо ви також поцікавитесь та оціните нашу — за посиланням:

    http://man-junior.org.ua/?p=23614

  2. Ташкевич Людмила Леонідівна:

    Щиро дякую за гарне дослідження. Відчувається зацікавленість історією рідного краю, глибокі знання. Робота написана на основі джерел, які знайшли почесне місце в архівах шкільного музею, це похвально і підкреслює важливість та необхідність таких закладів у школах країни.
    Трохи впадає у вічі недоречне вживання займенників: ми, нам, наприклад, який можемо, брати участь ( без ми та нам). Але це на перспективу, бо потенціал є. В останньому реченні тез краще не направлення, а конкурси спрямування. Проект рекомендовано до захисту.

  3. Паніотова Вікторія Леонідівна:

    Дійсно, дослідження у вас дуже достойне. Дякуємо за багатий фактичний матеріал. Будемо вдячні, якщо ви також оціните нашу роботу. http://man-junior.org.ua/?p=23519

  4. Стоянова Ірина Володимирівна:

    Дякую, тема дослідження дуже «широка», відсутня наукова новизна і внесок автора.

  5. Овсянникова Олена Вікторівна:

    Дякую за роботу. Цікавий проєкт, багато зібрано матеріалів в презентації, є карта з позначкою міста, але в роботі відсутні завдання, немає самого екскурсійного маршруту, висновки більше схожі на узагальнення, не відчувається особистий внесок автора.

  6. Жидкова Наталія Миколаївна:

    Гарна робота, дослідники молодці. Видно, що з захопленням працювали над проєктом. На нашу думку робота б виграла більше, якщо б фото мали підписи, а слайди мали певне змістове наповнення. Наявні не всі структурні обов’язкові елементи роботи.

Добавить комментарий