Фроімчук Вікторія Вікторівна

Назва проекту: Іван Касман – невідомий український композитор

Навчальний заклад: Кульчиєвецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Кам’янець-Подільської районної ради Хмельницької області

Нас. пункт:  с.Кульчіївці, Кам’янець-Подільський р-н, Хмельницька область

Автори: Фроімчук Вікторія Вікторівна

Клас: 9

Керівники/координатори: Клімчук Юрій Аркадійович

Завантажити: тези, презентація

7 комментариев на «Фроімчук Вікторія Вікторівна»

  1. Кишиченко Людмила Миколаївна:

    Незрозумілий внесок автора взагалі за темою конкурсу, бо Ви зазначили, що сподіваєтеся отримати матеріали для музею. На даний час — їх нема.
    Яка джерельна база проекту?

  2. Білецька Галина Василівна:

    А тут потрібно було дати музику, розповідь цікава, публіцистична робота-так,наукова-ще ні.

  3. Клімчук Юрій Аркадійович:

    Хотілося б зазначити з приводу вище зазначених коментарів.
    Щодо зауважень Кишиченко Л.М. — потрібно добре вчитуватись в текст тез автора та дивитись презентацію. Там зазначено: «Нам вдалося зв’язатись з Роберто Касманом, який надіслав та пообіцяв відправити нам ще більше інформації про свого батька – Івана Осиповича Касмана» — ось Вам і особистий внесок і джерельна база, яка поступово збільшується. Цілісно зібрані матеріали і будуть передані до музею. Про джерела буде згадано додатково при захисті роботи.
    З приводу зауважень Білецької Г. В. то в рекомендаціях зазначено: «Прохання не перевантажувати презентацію відео фрагментами, музикою тощо.»…А щодо науковості, то хочеться зазначити, що це лише перші в Україні спроби дослідити музичну спадщину І. Касмана. А це і є головним завданням даної теми конкурсу.

  4. Кишиченко Людмила Миколаївна:

    Шановний Клімчук Юрій Аркадійович, я Вас розумію. Але ж коли все зберете , тоді тільки матеріали попадуть до музею. Я уважно читаю ВСІ роботи . Якраз у Вашій я й побачила незавершеність. І ЩЕ- я знайшла теж посилання звідки Ви списали роботу. Перевіряйте.
    https://imwerden.de/pdf/talalay_russkie_uchastniki_italjanskoj_vojny_1943-1945_2015__izd.pdf

  5. Клімчук Юрій Аркадійович:

    Шановна Кишиченко Людмила Миколаївна, дякуємо Вам за те, що так гарно ознайомились з даною роботою. У вимогах зазначено: «Бажана домовленість про подальше використання цих матеріалів». І дану домовленість ми вже маємо. Встановлення зв’язку з родичами з-за кордону і отримання інформації від них, то є тривалий процес. І не думаю, що на цьому етапі не можна виставляти дану роботу, адже певна інформація вже зібрана. І нами зазначено, що процес триває і ми цього не замовчуємо. Подальші дослідження доповнять її. Для деяких досліджень потрібен не один рік. Це учнівська робота, а не робота вчителя чи ще когось. Варто звертати на це увагу! З приводу «списаного» — то ми й не заперечуємо, що нами була використана дана книга російсько-італійського дослідника. Дана книга є в мене вдома. З неї, загалом, і почалися наші пошуки родичів. Дану інформацію ми доповнили. Тези обмежені двома сторінками, тому ми вирішили не вставляти туди посилання, а озвучити їх при онлайн-захисті.
    На наш погляд, робота відповідає усім вимогам даного конкурсу.
    Бажаємо Вам успіхів!

  6. Пурдя Ігор Миколайович:

    відсутня джерельна база. Власний внесок сумнівний — це робота дорослих людей.

  7. Клімчук Юрій Аркадійович:

    Шановний Пудря І. М.: і знову джерельна база…з таким підходом то пишіть майже в усіх роботах — «це робота дорослих людей». Це робота дитини і консультація вчителя. Успіхів.

Добавить комментарий