Кравченко Діана Мирославівна

Назва проекту: Поліпшення  фітосанітарного стану ґрунтів сидеративним способом  на території Лозівського району Харківської області

Навчальний заклад: Шатівський навчально-виховний комплекс Лозівської районної ради Харківської області

Нас. пункт:   с. Олександрівка,  Лозівський район, Харківська область

Автори: Кравченко Діана Мирославівна

Клас: 10

Керівники/координатори: Євсюченко Лариса Володимирівна

Завантажити: тезипрезентація

8 комментариев на «Кравченко Діана Мирославівна»

  1. Віннічук Лариса Андріївна:

    Ваш висновок — це пекомендації, висновка до наукової роботи у вас немає

  2. Віннічук Лариса Андріївна:

    Вибачте рекомендації

  3. Євсюченко Лариса Володимирівна:

    Шановна Лариса Андріївна. Дякую за коментар. Але чому ви так емоційно реагуєте на свої коментарі. Я вашу роботу не коментувала. Цитую «Варто наголосити на важливості отриманого наукового здобутку для науки, при потребі можна сказати про перспективу даного дослідження, викласти РЕКОМЕНДАЦІЇ щодо використання одержаних результатів.» з сайту географіка географічний портал «Вимоги до написання наукової роботи».

  4. Калязіна Галина Григорівна:

    Цікава робота, матеріали можна використати на уроках природознавства, географії та біології.

  5. Віннічук Лариса Андріївна:

    Не бачу емоційності, у Вашій роботі немає висновків згідно поставлених Вами дослідницьких завдань, замість висновків — рекомендації, про це я і написала і до речі оцінила Вашу роботу вище ніж Ви мою. А рекомендації цитую поданий Вами документ, тільки спочатку» У висновках необхідно зробити короткий виклад найважливіших результатів, які були одержані в ході роботи. Вони мають відповідати меті та завданням дослідження, про які було повідомлено у вступі, та сформульовані відповідно до опису основної частини. Варто наголосити на важливості отриманого наукового здобутку для науки, при потребі можна сказати про перспективу даного дослідження, викласти рекомендації щодо використання одержаних результатів. Висновки мають бути конкретними, підкріплені фактами та логічно випливати з них. У висновках не повинно бути ні нових фактів, ні нових узагальнень порівняно з попереднім текстом.

  6. Євсюченко Лариса Володимирівна:

    Лариса Андріївна! Цитую Вас » Викласти рекомендації щодо використання одержаних результатів» В чому проблема? В висновках не має ні нових факті, ні узагальнень порівняно з попереднім текстом. Підскажіть, де ви бачили мої оцінки коли я ще вашу роботу не оцінювлала.

  7. Віннічук Лариса Андріївна:

    Ларисо Володимирівно, Ви нашу роботу оцінювали, не лукавте і поставили 3. На сайті є вся інформація щодо оцінок і вона доступна авторам роботи. А щодо висновків, я просто навела повний абзац з цитованого вами джерела. Вас влаштовують такі висновки — на здоров’я, на мою думку це рекомендації

  8. Євсюченко Лариса Володимирівна:

    Ви, мабуть, тільки і читаєте коментарі до роботи Діани.

Добавить комментарий